bezlepkový jablkový koláč

Na těsto: 150 g Jizerky, 1 čajová lžička prdopeče, 40 g moučkového cukru, na špičku čaj.lžičky sůl, 1 vanilkový cukr, 1/2 kostky tvarohu, 2 PL mléka a 3 PL oleje, zpracujeme těsto, které vyválíme a přeneseme do vymazané koláčové formy. Jablka zbavíme jadřinců a slupek, nahoře podélně nwkolikrát nařízneme a vyskládáme po celé ploše koláče, zalijeme náplní: 3 vejce + 150 ml 30% smetany + 2 PL mlet.cukru - rozmícháme a tím zalijeme celý koláč. Pečeme v dobře vyhřáté troubě dozlatova.


Autor:ivako - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:23.1.2009
Shlédnutí:2926x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:X450,D535Z,C370Z Expozice:33333/1000
Datum porízení:2009:01:23 13:04:22 Clona:f/2.9
Ohnisková vzdálenost:580/100 ISO:80

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.