Něha - capuccino

Tento je bez zakysané smetany - jen 2x2 šlehačky po 250ml- 2x cukrový sirup 1,5dcl+ 3KL rozpustné kávy + vanilkový cukr./- na každou šlehačkovou vrstvu použito 10 gr želatiny rozpuštěné v zákl.cukrovém sirupu.- cukrový sirup : 2dcl vody se 3PL cukru krystal svaříme na 1.5dcl a do tohoto základního vmíchám buď rozp.kávu, nebo malé množství ov.šťávy- případně příchuť /Korpus je ze dvou vajec+ 2PL kakaa, + 1/2 práčku do pečiva- před pokrytím šlehačkovou vrstvou jsem korpus pokropila 0,5dcl rumu..Na potření povrchu dortu 1 šlehačka smíchaná se ztužovačem a 1 vanilk.cukrem- celkem je potřeba 5ks šlehaček 250ml - 33% tuku


Autor:hekute - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:5.1.2009
Shlédnutí:1861x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DSC-P73 Expozice:10/400
Datum porízení:2009:01:05 15:53:43 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:60/10 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.