bystřická kyselica

Tak to je naše polévka polévek, u nás na Slovácku se vaří na Štědrý den skoro v každé rodině - v každé kuchyni malinko jinak, každá kuchařinka má svůj fígl, ale všude je prostě ta NEJlepší :-) ( A když Slovácko, tak suroviny po našém: domácí kyselé zelé z hrnca, fazola najlepší z pola, vylůpaná a usušená, né ta z obchodu, smetana, můka a máslo na jíšku, mrkva a petržél, sušené hříby - najlepší sů praváky, nejaké to nové koření a bobkový list, sůl, pepř a eště vajca). Navaří sa jí kotel a jí sa aspoň ze tri dni :-))


Autor:Bronik - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:25.12.2008
Shlédnutí:865x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.