Sladké jogurtové pletýnky

375 ml ovocného jogurtu, 3 lž rumu, 100 g cukru, 1 lžč soli, 550 g hladké mouky, 15 g čerstvého droždí, po signálu rozinky, kandované ovoce. Po upečení pomašlovat rozpuštěným máslem s trochou rumu a posypat moučkovým cukrem.


Autor:BettyM - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:25.11.2008
Shlédnutí:856x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DSC-S500 Expozice:1/8
Datum porízení:2008:11:25 08:25:38 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:540/100 ISO:320

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.