Bagety plněné zelím

Podle kuchařky od bagetové Moulinky, trochu upravené - 110 ml vody, 1 lžíce oleje, 1 lžička soli, 100 g hladké mouky, 100 g chlebové pšeničné mouky, 50 g celozrnné pšeničné mouky, 1/4 kostky droždí. Plněno kysaným zelím s utřeným česnekem a provensálským kořením.


Autor:modrina - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:16.9.2008
Shlédnutí:584x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DMC-FX8 Expozice:10/200
Datum porízení:2008:09:16 07:28:10 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:58/10 ISO:160

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.