Celozrnné bagety

Z kuchařky od bagetové Moulinky: 200 ml vody, 3/4 lžičky soli, 165 g hladké mouky, 40 g žitné mouky (dala jsem celozrnnou), 40 g celozrnné mouky (dala jsem pšeničnou), 12 g čerstvého droždí. Vytvarované bagety vyválet se směsi semínek, já jsem použila len a slunečnici. Bagetová Moulinka byl velmi dobrý kup! :)


Autor:modrina - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:11.9.2008
Shlédnutí:684x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DMC-FX8 Expozice:10/200
Datum porízení:2008:09:10 21:54:54 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:58/10 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.