Těsto: 375 ml rýžového mléka, 1,5 dc oleje, 500 g hladké mouky + 250 hrubé m, 2 lžíce škrobu - místo žloutků, 70 g fruktózy, trochu soli, 3/4 kostky droždí. Plnit můžeme čímkoli - zde jsou 3 druhy tofutvarohové náplně s ovocem, 3 velikosti, 3 míry propečení
Autor: | Andinka - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz | ||
Datum: | 8.8.2008 | ||
Shlédnutí: | 1171x | ||
Body: | 10.00 | ||
Kategorie: | 1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty | ||
Fotoaparát: | FinePix A202 | Expozice: | 10/600 |
Datum porízení: | 2008:08:06 02:43:22 | Clona: | f/4.6 |
Ohnisková vzdálenost: | 550/100 | ISO: | 100 |