Kynuté koláčky pro dělenku

Těsto: 375 ml rýžového mléka, 1,5 dc oleje, 500 g hladké mouky + 250 hrubé m, 2 lžíce škrobu - místo žloutků, 70 g fruktózy, trochu soli, 3/4 kostky droždí. Plnit můžeme čímkoli - zde jsou 3 druhy tofutvarohové náplně s ovocem, 3 velikosti, 3 míry propečení


Autor:Andinka - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:8.8.2008
Shlédnutí:1171x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:FinePix A202 Expozice:10/600
Datum porízení:2008:08:06 02:43:22 Clona:f/4.6
Ohnisková vzdálenost:550/100 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.