Kachní a kuřecí kousky s vůní žampiónů z PH

Kuřecí a kachní porce vložit do Ph. Přidat sojovou omáčku, med, česnek, kečup, koření dle chuti(já dala půl lžičky koření do perníku, chilli, koření na kuře, bazalku). Koření, med a česnek je lépe smíchat v misce a pak dát na maso. Přidat dvě lžíce solamilu rozmíchaného ve vodě(tu dát dle toho, kolik chcete mít omáčky), vše důkladně promíchat. Pomalit na 4 hight. Tak čtvrt hodinky před koncem jsem přimíchala žampionovou polévku ze sáčku. Může se dát i hned na začátku. Příloha: pařená rýže, pařeno asi 30 min


Autor:lucyS - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:21.7.2008
Shlédnutí:867x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.