Focaccia con olive

175 ml vody,75 ml olivového oleje,75 ml bílého vína, 500 g hl. mouky, 1,5 ČL soli, 1 ČL cukru,1/4 kostky droždí, 200 g nasekaných černých oliv, 2 PL čerstvého tymiánu, 1 PL čerstvého oregana. Recept podle kuchařky Chléb připravený ručně nebo v domácí pekárně od E.Treuille a U. Ferrignové


Autor:Ajna - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:28.6.2008
Shlédnutí:1296x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Canon PowerShot A510 Expozice:1/60
Datum porízení:2008:06:28 15:08:42 Clona:f/5.5
Ohnisková vzdálenost:742/32 ISO:1

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.