čilimaso z ph

na pokrájenou cibuli na proužky nakrájené dvě bílé papriky, na to maso naložené v česniekové soli, půl skleničky kapie ve sladkokyselém nálevu i s nálevem, půl konzervy fazolí, zalít 3 lžíécemi ostrého kečupu se lžící worchestru a dl vody, případně jemně posypat čili. Pomalit podle druhu masa na high 3 až 4 hodiny, pak maso vyndat, omáčku zahustit tmavou jíškou, dopomalit a dochutit. Omáčka má pikantní sladkokyselo pálivou chuť.


Autor:supka2 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:23.6.2008
Shlédnutí:938x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:SP560UZ Expozice:10/600
Datum porízení:2008:06:23 12:45:18 Clona:f/3.6
Ohnisková vzdálenost:1107/100 ISO:125

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.