dvojí maso na zelí v ph

nakrájenou velkou cibuli promíchat s nakrájeným zelím, ochutit kmínem, česnekovou pastou a vegetou nebo solí. Na to uložit větší kousky vepřového a kuřecího masa (křídla), okořeněné grilem nebo kořením na pečená masa, potřené kečupem a zakápnuté sójovkou. Zalít 2 dl vody a na high pomalit 3,5 hodiny. Maso vyndat a záklechtkou zahustit zelí, pomalit půl hodiny. Dochutit na sladkokyselo. Bramborovokynutý knedlík z dp. Je to moc dobré, maso pustí šťávu do zelí a ochutí jej, netřeba dodávat tuk.


Autor:supka2 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:19.6.2008
Shlédnutí:1189x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:SP560UZ Expozice:10/500
Datum porízení:2008:06:19 12:20:41 Clona:f/3.4
Ohnisková vzdálenost:859/100 ISO:64

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.