Chléb bez hnětení

Zkusila jsem menší, co kdyby se nepovedl. :) A taky jsem neměla hladkou mouku (potřebovala bych teď mít mlýn :) ).. Takže je tam 250 ml melty, 300 ml pšeničné chlebové mouky a 200 ml žitné chlebové. Kynul 12+2, pekla jsem hodinu v pekárně (pustila jsem pečení, chleba jsem tam šoupla až po 15 minutách), v tomhle vedru si nechci topit troubou.


Autor:modrina - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:2.6.2008
Shlédnutí:608x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DMC-FX8 Expozice:10/200
Datum porízení:2008:06:02 23:03:24 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:58/10 ISO:160

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.