Borůvkový koláč

Těsto: 300 g polohrubé mouky, 2/3 prdopeče, 1 vanilkový cukr, 130 g cukru, 4 PL oleje, 2 vejce (sníh ano), 80 ml kefíru, 170 ml mléka. Drobenka: 80 g polohrubé mouky, 40 g cukru, 50 g másla, špetka skořice. Dále: mražené borůvky


Autor:Irena. - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:17.4.2008
Shlédnutí:854x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DSC-S90 Expozice:10/400
Datum porízení:2008:04:17 12:37:22 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:60/10 ISO:80

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.