Bezlepkový chleba pečený v dom.pekárně Clatronic

200g Promix T 300g Finax Italská směs 1 a půl čajové lžičky soli,drcený kmín,celý sáček suš. droždí od DR Oetker,450ml vody vlažné, 3 polévkové lžíce oleje,1 lžíce Psylia.... Nejdříve nalít do pečky vodu s nabobt.psyliem a olejem,pak nasypat mouku se solí a drc.kmínem,udělat do prostřed důlek a nasypat sáček suš droždí a pak zakrýt...Droždí se nesmí před hnětením dotýkat vody!!! A pak nastavit pečení na program 1 Zákldní program (Normal) Apak už jen čekáte kdy se upeče....já ještě po druhém hnětení pečku otevřu vyndám namočenou stěrkou háky a těso urovnám ....pak už nechám ať se peče......výsledek je na fotce...:o))


Autor:sonetaj - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:12.4.2008
Shlédnutí:901x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Canon PowerShot A430 Expozice:1/60
Datum porízení:2008:04:12 18:05:38 Clona:f/5.6
Ohnisková vzdálenost:5400/1000 ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.