ČÍNA

nakraíjíme kuřecí maso, naložíme asi na hodinku do bramborového škrobu a oleje, osolíme, promícháme. namočíme houby shitake do zeleninového nbo kuřecího rozpuštěneho bujónu. Na horké pánvi, nejlépe Woku zprudka osmahneme kuře, asi 2 minutky, přidáme nakrájenou zeleninu-merkev, bélé zelí, pórek, hrášek - prhazujeme asi 3 minutky než zelenina zkřehne. Přidáme houby a nakonec česnek asi na minutku, ne dýl, jinka hořkne. podlejeme troškou vávaru z hub.podáváme s jasmínovou rýží nebo rýží Basmati.


Autor:LLucka - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:27.3.2008
Shlédnutí:527x
Body:10.00
Kategorie:20

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.