Báječný hermelín s broskví

Do hermelínu (příliš uzrálý není vhodný) uděláme kapsu, do které vložíme půlku kompotované broskvě.Okraje dobře uzavřeme nebo zajistíme páratky, obalíme v trojobalu a krátce posmažíme. Na osmažený hermelín položíme druhou půlku broskvě, kterou jsme právě vytáhli z lednice (důležitý je kontrast teplého sýru a studené broskvě) a podáváme s bramborovou kaší nebo samostatně jako malé občerstvení. Místo strouhanky lze požít také nasekané mandle.


Autor:Alcestka - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:15.3.2008
Shlédnutí:1210x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:KODAK LS743 ZOOM DIGITAL Expozice:1/10
Datum porízení:2008:03:15 11:47:07 Clona:f/3.0
Ohnisková vzdálenost:60/10 ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.