Sladký jahelník bez vajec a mléka

koupíme buď hotovou směs na jahelník ( Biolinie) a děláme podle návodu nebo spařime jáhly, uvaříme. ( dávam kolik jahel tolik vody).Na dno zapékací mísy poklademe ovoce( jabka, banány, meruňky, hrušky), zamícháme s rozinkama, dýňovýma semínkama ( případně slunečnicí), osladíme javorovým sirupem nebo kdo může medem a zalejeme pudingem uvařenýcm v kuku mléce( 1 sáček na 250 mléka) Zamícháme, uhladíme, dáme zapéct asi 30 minut.Před koncem pečení pokladme plátky rostlinného margarínu.( nečekejte že to po vykrojení bude držet při sobě, ale je to moc dobry :-) )


Autor:LLucka - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:14.3.2008
Shlédnutí:1565x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Bydlení

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.