Milé čtenářky, milé Dámy,
nadešel čas, abychom vás informovali o plánovaném uzavření diskusního fóra na diskuse.dama.cz včetně všech jeho podstránek a uživatelských účtů. Pokud nechcete přijít o obsah, který jste zde uveřejnily, prosíme, abyste si jej stáhly. Děkujeme za vaši přízeň a doufáme, že nám ji i nadále zachováte na webu dama.cz, kde budete moci po uzavření fóra diskutovat pod články bez nutnosti přihlašování do účtu.

Děkujeme za pochopení,
vaše redakce.

Vynikající Babiččiny vdolky

500 g polohrubé mouky, 140 g vařených brambor najemno nastrouhat, 1 dl oleje, 170 ml mléka (já sojové), 1 žloutek, 1 ČL soli, 30 g droždí Vypracovat tuhé těsto, nechat pořádně vykynout. Pak udělat bochánky, nechat opět na plechu vykynout. Před pečením pomašlovat žloutkem, posypat mákem a posolit. Po upečení potřít tukem a na chvíli zakrýt papírem, jsou nádherně vláčné.


Autor:Gav - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:18.2.2008
Shlédnutí:3463x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DMC-LZ7 Expozice:10/300
Datum porízení:2008:02:18 16:46:04 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:61/10 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.