použity jen bio suroviny. 280 g bio špaldové celozrnné mouky hladké, 280 g třtinového cukru krystal, 7 bio vajec na krém: 2 bio máslíčka, 1 litr ovesného mléka, 3 bio pudinky. na ozdobu jsem použila bio hořkou citronovou čokoládu, bio kokos, šťávu z červené řepy, bio kakao POSTUP PŘÍPRAVY cukr utřeme společně s vejci do krásné pěny, poté přisypeme mouku, pečeme ve vyhřáté troubě cca 35 minut. Krém si uděláme tak, že uvařím z pudinků a mléka hustou hmotu dle návodu, tu nechám vychladnout a utřu s máslem. Máslo i pudink musí mít stejnou teplotu, jinak se Vám krém srazí. To se ovšem dá také napravit tím, že krém začneme šlehat nad parou. Půl krému jsem nechala bílým a na druhou půlku jsem použila bio kakao. Okolo dortu mám kokos obarvený šťávou z červené řepy, navrchu je také trochu obarvený kokos, ten je obarvený šťávou z mladého ječmene.
Autor: | sonelik - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz | ||
Datum: | 11.1.2008 | ||
Shlédnutí: | 679x | ||
Body: | 10.00 | ||
Kategorie: | 1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty | ||
Fotoaparát: | DiMAGE Z3 | Expozice: | 1/40 |
Datum porízení: | 2008:01:11 19:14:05 | Clona: | f/3.2 |
Ohnisková vzdálenost: | 673500/655 | ISO: | 125 |