Bábovka jablková Štajerská

250 g cukru (dala jsem 190 g), 250 g másla, 250 g hladké mouky (dala jsem 300 g), 5 vajec, 120 g ořechů - vlašské (nedávám), 100 g čokolády na vaření (nasekané na hrubo), 1 prášek do pečiva, 1 vanilkový cukr, 2 velká kyselejší jablka (oloupaná a nastrouhaná na hrubo), přidala jsem ještě šťávu z půlky citronu, pak už jen máslo a mouka na vymazání formy


Autor:Irena. - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:1.12.2007
Shlédnutí:874x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Bydlení
Fotoaparát:DSC-S90 Expozice:10/400
Datum porízení:2007:12:01 12:34:13 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:60/10 ISO:80

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.