Dušená ryba se zeleninou

1 balíček mražené tresky (cca 400 g), citron, sůl, pepř, grilovací koření, olivový olej, 1 větší cibule, 1 paprika, 1 rajče, 1 malý rajčatový protlak, voda na podlití... Rozmraženou tresku pokrájíme na větší kusy, pokapeme citronem a necháme chvíli odležet. Pak ji okořeníme a na olivovém oleji krátce opečeme. Přidáme cibuli, po chvíli papriku a rajčatový protlak zředěný vodou, aby vznikla hustá omáčka. Ke konci dušení přidáme nakrájené rajče a už jen chvíli podusíme. Podle chuti dosolíme a podáváme se šťouchanými brambory.

123456...20...34...49

Autor:Rominska - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:25.11.2007
Shlédnutí:3146x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.