Bramborová buchta

1 kg strouhaných brambor /300 g vařených, 700 syrových/, 2 vejce,250 ml mléka, 40 g droždí, 200 g polohr. mouky, 100 g hrubé mouky, 50 g olivového oleje, 50 g sádla. 8O g krájených škvarků, 200 g krájeného uzeného masa, sůl, pepř, majoránka, zelené bylinky / oregano, tymián, saturejka, kopřiva, petržel, libeček, bazalka/, 8 stroužků utřeného česneku, sádlo + strouhanka na vysypání plechu. Vzešlý kvásek přidáme k mouce, zamícháme a přidáme ostatní suroviny, necháme v teple vykynout. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, necháme znovu dokynout a pečeme dozlatova na 180-200oC.


Autor:Ajna - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:24.7.2007
Shlédnutí:1510x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Canon PowerShot A510 Expozice:1/60
Datum porízení:2007:07:24 13:53:25 Clona:f/2.6
Ohnisková vzdálenost:186/32 ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.