Kváskový bez droždí

Úplně přesně recept asi nedám dohromady, ale mělo by to být nějak takto: cca 100g zralého kvasu jsem přikrmila 100g chlebové žitné mouky a 100ml vody - než narostl, tak jsem dala do pekárny 300 ml vody a nasypala 150 g žitné chlebové mouky, 100g špaldové celozrnné mouky a asi 250 g hladké pšeničné - nechala jsem to důkladně promíchat a pak jsem cca 30 minut nechala proběhnout autolýzu. Pak jsem opět spustila hnětenía přidala jsem 100ml podmáslí, 2PL kmínu, 2 ČL soli, 1 ČL cukru, když se to spojilo tak jsem přidala ten přikrmený kvas a ještě asi 200 g hladké mouky - nechala jsem dokončit program těsto. Po ukončení jsem těsto ještě důkladně propracovala na vále, vytvarovala šupla do ošatky a nechala kynout tak až byla ošatka plná - pak už stačilo jen upíct:o)

123456...34...62...90

Autor:Svetluska78 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:4.7.2007
Shlédnutí:744x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:SP510UZ Expozice:10/300
Datum porízení:2007:07:04 21:25:55 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:63/10 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.