játrová paštika

Játrová paštika 2 kg pečené maso + bobkový list + zázvor dávám sušený (upéct jenom s bobkovým listem a zázvorem, bez soli!) 2 kg sádlo rozpustit a nechat trochu vychladnout 2 kg játra sůl 20g na kilo směsi masa (nepočítám do toho sádlo) = původní recept, já dávám jen 15g na kilo směsi! 4 cibule 3 stroužky česneku 2 lžíce drceného nebo mletého kmínu trochu pepře do skleniček jen do ¾ skleničky, vařit ½ hodiny varem z celé dávky je 26 skleniček “Pikok”, dělám jen z poloviny dávky!


Autor:Betyyna - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:27.5.2020
Shlédnutí:188x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.