Domácí luncheon meat

Takový " luncheonmeat " ...Jen mleté maso- půl bůček - půl vepř.plec. Jemně semleto, vyšlehano,s 15 gr rychlosoli, 10 gr soli, lžička mouč.cukru, 1dcl st. vody...dva dny v lednici v uavřené krabici, pak naplněno do sáčku a formy v šunkovaru, a 24 hod. v lednici, poté vařeno 2 hod. na 75 st.Vychlazeno a do lednice do druhého dne.Žádné přidané kůže, vejce ani nic jiného. Nerozpadá se , krásně drží,..


Autor:hekute - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:24.6.2018
Shlédnutí:790x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:M5 Expozice:4081/10000
Datum porízení:2018:06:23 15:28:55 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:350/100 ISO:101

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.