Hovězí srdce ve smetanové-okurkové omáčce

Rozškvařila jsem kostičky slaniny,přidala nakrájenou cibuli, nechala zezlátnout. Pak nadrobno nakrájené, omyté, odblaněné hovězí srdce, restovat až pustí hodně šťávy, pak osolit, okmínovat, přidat bobkový list, nové koření, zalít hovězím vývarem (nebo přidat kostku hov.bujónu a vodu) dusit doměkka, nejlíp v papiňáku, bez něj je to na dlouho. Po změknutí přidat nadrobno nakrájené kyselé okurky, zahustit jíškou a zjemnit smetanou, já dala dva kelímky, krátce ještě provařit, podávat s knedlíkem. Doma mi to chtěli sníst po uvaření hned z kastrolu, shodli jsme se na tom, že je to ta nejlepší omáčka,co jsme kdy jedli, jemná, lahodná, šťáva ze srdce a okurky jí dodávají výbornou příchuť, opravdu výborné jídlo, odteď další naše oblíbené.

Srdce je teda pořádný macek, viz další foto...


Autor:Danae - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:20.8.2015
Shlédnutí:549x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:GT-I9301I Expozice:1/25
Datum porízení:2015:08:20 09:06:20 Clona:f/2.6
Ohnisková vzdálenost:371/100 ISO:160

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.