Makovec z remosky

1 hrnek polohrubé mouky
větší 1/2 hrnku mletého máku
1/2 hrnku moučkového cukru
1/2 balíčku prášku do pečiva
1/2 vanilkového cukru
trochu mleté skořice
1 vejce
1/4 hrnku oleje
1/2 hrnku mléka

Do mísy dáme vše, jak je psané za sebou.
Těsto je hustější.
Pečící papír zmuchláme, aby se lépe rozprostřel do remoskové formy. Okraje odstřihneme, aby nedosahovali k víku.
Pečeme 25 minut.

recept / klik



Autor:Anndy - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:15.2.2015
Shlédnutí:1573x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.