Celokváskový chleba pšenično-žitný.

500ml vody + 2 lžíce kvásku + 300g žitné chlebové nechat 4 hodiny kvasit, pak přidat 500g pšeničné chlebové, sůl, kmín, 50ml vody. Těsto popřekládat, do ošatky (těsto dávám do cedníku) a za dvě hodiny šup do trouby. Trochu se mi chytil utěrky lump jeden. Chuť je vynikající.


Autor:alena62 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:11.2.2015
Shlédnutí:814x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DSC-H2 Expozice:10/300
Datum porízení:2015:01:28 11:34:01 Clona:f/3.2
Ohnisková vzdálenost:124/10 ISO:320

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.