Koláče tlačené

Koláče tlačené s přídavkem pšeničného kvásku. Recept: 600 g prefermentu (300 g vody + 300 g pšeničné celozrnné mouky + 5 g droždí) a nechat cca 8 hodin kvasit při pokojové teplotě, 600 g pšeničného kvasu (40 g žitného kvasu + 280 g vody + 280 g pšeničné celozrnné mouky) a nechat 12-14 hodin kvasit, 50 g pšeničné celozrnné mouky (jemně mleté), 300 g hladké mouky, 200 g hrubé mouky, 200 - 250 g medu, 100 g másla, 100 g oleje, 4 žloutky, 1/2 - 1 lžička soli, 15 g droždí, citrónová kůra, mléko. Původní recept: http://www.labuznik.cz/recept/kolace-tlacene/.


Autor:berka496 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:2.9.2014
Shlédnutí:572x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:u740,S740 Expozice:1/8
Datum porízení:2014:08:31 00:38:21 Clona:f/3.8
Ohnisková vzdálenost:886/100 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.