100 gr žitné celozrnné mouky, 1/4 kostky droždí, 100 ml vlažné vody, dvě káv.lžičky medu- necháme v pekárně vymíchat a vykynout.Pak přidáme 300 gr chlebové pšeničné mouky, 200 gr hladké pšeničné mouky,ještě asi 2 dcl vlažné vody, po půl lžičce drceného fenyklu a anýzu, dvě káv.lžičky soli, 3 pol.lžíce oliv.oleje, 1 KL sušeného česneku, 2KL koření " čubrica".Zaděláme, nenecháme kynout v pekárně, ale dáme kynout do ošatky a do chladu- já ho dala na balkon, a pekla jsem ho až ráno. Je měkký a voňavý.fakt dobrý.
Autor: | hekute - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz | ||
Datum: | 27.5.2014 | ||
Shlédnutí: | 699x | ||
Body: | 10.00 | ||
Kategorie: | 1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty | ||
Fotoaparát: | VG110,D700 | Expozice: | 1/320 |
Datum porízení: | 2014:05:27 09:12:08 | Clona: | f/2.9 |
Ohnisková vzdálenost: | 480/100 | ISO: | 800 |