První voňavý chléb v novém ...bytě

100 gr žitné celozrnné mouky, 1/4 kostky droždí, 100 ml vlažné vody, dvě káv.lžičky medu- necháme v pekárně vymíchat a vykynout.Pak přidáme 300 gr chlebové pšeničné mouky, 200 gr hladké pšeničné mouky,ještě asi 2 dcl vlažné vody, po půl lžičce drceného fenyklu a anýzu, dvě káv.lžičky soli, 3 pol.lžíce oliv.oleje, 1 KL sušeného česneku, 2KL koření " čubrica".Zaděláme, nenecháme kynout v pekárně, ale dáme kynout do ošatky a do chladu- já ho dala na balkon, a pekla jsem ho až ráno. Je měkký a voňavý.fakt dobrý.


Autor:hekute - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:27.5.2014
Shlédnutí:699x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:VG110,D700 Expozice:1/320
Datum porízení:2014:05:27 09:12:08 Clona:f/2.9
Ohnisková vzdálenost:480/100 ISO:800

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.