Kváskové veky

Recept: 500 g pšeničného kvásku (40 g žitný kvásek + 230 g voda + 230 g pšeničná celozrnná mouka, 14 hodin); 500 g hladké mouky, 250 g celozrnné pšeničné mouky (jemně mletá), 100 g másla, 2 lžíce medu / cukru, 2 lžičky mořské soli, 300-330 g rýžového mléka (může být i klasické kravské mléko).


Autor:berka496 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:20.4.2014
Shlédnutí:598x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:u740,S740 Expozice:1/5
Datum porízení:2014:04:20 01:36:10 Clona:f/3.3
Ohnisková vzdálenost:640/100 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.