Včerejší pokus

Premiéra se silikonem,ale zároveň derniéra,silikon již nikdy více!!!! Ale bábovka na chuť vynikající.. BÁBOVKA Z MAJONÉZY HELLMANN´S Potřebujeme: ... 1 1/2 Hrnku polohrubé mouky Hrnek mléka Hrnek cukru krystal 250 ml Majonézy Hellmann´s Prášek do pečiva Kávová lžička citrónové kůry Jak na to: 1) Do mísy dáme Majonézu Hellmann´s, cukr a smícháme. 2) Postupně přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva, mléko a citrónovou kůru. 3) Do vymazané a strouhankou vysypané formy vlijeme polořídké těsto a pozvolna pečeme 50 – 60 minut při teplotě 180 °C. Po vychladnutí posypeme práškovým cukrem.


Autor:Danae - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:27.2.2014
Shlédnutí:428x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.