Ke zlaté svatbě

Spodní patro ořechový korpus, karamelový krém, meruňkový frutafil. Druhé patro čokoládový korpus, višňový frutafil, čokoládový krém. Horní patro světlý korpus, borůvkový gel, krém s příchutí černý rybíz. Vše Smartflex velvet. Váha 8,50 kg.


Autor:Jitkap - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:21.11.2013
Shlédnutí:592x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Dorty
Fotoaparát:COOLPIX L12 Expozice:10/300
Datum porízení:2013:11:21 15:35:26 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:57/10 ISO:50

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.