50:50

30 g žitného kvásku 150 g vody 150 g žitné chlebové - 12 hodin rozkvasit. 180 g vody 100 g žitné celozrnné mouky 150 g pšeničné chlebové mouky 80 g hladké mouky 20 g konopné mouky kmín,fenykl,kardamon 2 lžičky soli Kynutý přes noc v lednici, 2x přeskládaný a 2hodinové kynutí v ošatce


Autor:chladam - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:5.10.2013
Shlédnutí:354x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:U5i Expozice:40000/1000
Datum porízení:2013:10:04 15:02:59 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:460/100 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.