Milé čtenářky, milé Dámy,
Diskuse zůstanou! Přesvědčily jste nás. Jsme překvapení, jak moc je máte rády. Diskuse získají novou, jednodušší podobu. Ty stávající však musíme zrušit, tedy všechna diskusní fóra na diskuse.dama.cz včetně všech jeho podstránek a uživatelských účtů. Pokud nechcete přijít o obsah, který jste zde uveřejnily, prosíme, abyste si jej stáhly. Více informací v tomto článku.

Děkujeme za pochopení,
vaše redakce.

BROSKVOVÝ DŽEM

BROSKVOVÝ DŽEM 1 kg broskví + 3 ks broskví (všechny oloupané a vypeckované), 2 jablka (oloupaná a nastrouhaná), 500 g cukru, 1 lžička kyseliny citronové Nakrájené oloupané broskve a nastrouhaná jablka rozvaříme se 400 g cukru. Rozmixujeme je ponorným mixérem a přidáme 3 broskve nakrájené na drobné kousky se zbytkem cukru a lžičku kyseliny citronové. Vše ještě povaříme a plníme do sklenic, které po uzavření postavíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.


Autor:Madlenka1 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:19.8.2013
Shlédnutí:604x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:FE4020,X940 Expozice:1/4
Datum porízení:0000:00:00 00:00:00 Clona:f/2.6
Ohnisková vzdálenost:465/100 ISO:125

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.