Milé čtenářky, milé Dámy,
nadešel čas, abychom vás informovali o plánovaném uzavření diskusního fóra na diskuse.dama.cz včetně všech jeho podstránek a uživatelských účtů. Pokud nechcete přijít o obsah, který jste zde uveřejnily, prosíme, abyste si jej stáhly. Děkujeme za vaši přízeň a doufáme, že nám ji i nadále zachováte na webu dama.cz, kde budete moci po uzavření fóra diskutovat pod články bez nutnosti přihlašování do účtu.

Děkujeme za pochopení,
vaše redakce.

Vepřová pečeně s omáčkou z lišek a tymiánové brambory

V PH jsem přes noc udělala pečeni.Vyndala a slila výpek.Na másle jsem zpěnila najemno cibulku a dala lišky .Zprudka orestovala a zalila výpekem z kotletky. podusila cca 15min a zahustila 33%smetanou a lžičkou sv.jíšky. Dochuceno solí. Brambory na 1/4 osoloit, pokapat oliváčem a posypat kmínem a hodně tymiánu. Na plech a v troubě cca 50 min na 225°C.


Autor:f.mamina - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:5.5.2013
Shlédnutí:930x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:GT-I9300 Expozice:1/33
Datum porízení:2013:05:05 12:05:24 Clona:f/2.6
Ohnisková vzdálenost:37/10 ISO:250

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.