Kuře na paprice v pomalém hrnci

Na pánvi jsem osmahla na oleji 2 velké cibule. Zaprášila jsem asi 1 lžící mleté papriky. Nechala jsem vychladnout (přes noc). Ráno jsem přendala do pomalého hrnce. Zalila jsem 2 dcl vody a přidala rozdrobený masox. Do toho jsem vyskládala 7 osolených kuřecích stehen, která byla napůl ponořená (mám hrnec Bionare Crock Pot 5,7 litrů).Pomalila jsem na stupeň II 3 hodiny ,maso odpadávalo od kosti. Půl hodiny před dokončením jsem omáčku rozmixovala tyčovým mixérem. (Jelikož jsem se bála poškrábání kameninového hrnce, tak jsem omáčku pro mixování přelila do hrnce). (Příště omáčku dodělám na plotně). Zahustila jsem asi 3 lžícemi instantní jíšky a přidala asi půl krabičky 30% šlehačky. Jelikož jsem omáčku dodělávala až po těch 3 hodinách kdy bylo maso již hotové,tak jsem stehna už na tu poslední půlhodinu zpět do omáčky nedávala ale uchovala teplé v termomísách.


Autor:Jagea - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:4.5.2013
Shlédnutí:2752x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.