První vrstva osolené brambory, na to plátky plecka osolené a posypané kořením vepřové maso od Podravky.Další vrstva brambory,pak plátky žampionů a cherry rajčátka.Pokryjeme plátky plecka okořeněné viz.2 vrstva.Nahoru zase plátky žampionů a cherry rajčátek. A můj hrnec 5,7 litrů byl narvanej po okraj.Dala jsem pomalit na stupeň 2. Hotovo bylo až za 5 hodin.Udělalo se hodně šťávy tu jsem hodinu před dokončením zahustila asi 3 lžícemi instantní jíšky a přidala půl krabičky 30% šlehačky.Půl hodiny před dokončením jsem ještě povrch pokladla plátky sýra eidam.Příště přidám ještě anglickou slaninu,neb maso bylo malinko sušší.
Autor: | Jagea - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz | ||
Datum: | 28.4.2013 | ||
Shlédnutí: | 4408x | ||
Body: | 10.00 | ||
Kategorie: | 1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty |