Celokváskový lněný chleba ze syrovátky

300 g třístupňového kvásku, 350 ml syrovátky,1 ČL medu,250 g pšeničné chlebové, 200 g celozrnné žitné, 100 g pšeničné hladké mouky,3 ČL soli,2 PL lněného semínka.
Hnětení krátké, asi 15 minut, pak těsto kynulo přes noc (7 hodin). Ráno těsto několikrát přeloženo, vytvarován bochník a v ošatce kynul další asi 2,5 hodiny.


Autor:budulinka2 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:15.4.2013
Shlédnutí:453x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:u750,S750 Expozice:1/20
Datum porízení:2013:04:15 17:29:19 Clona:f/3.3
Ohnisková vzdálenost:640/100 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.