Kuřecí salát Texas

1500kJ, B 36.9, T 9.7, S 29.3 zelenina Texas Bonduelle, 140 g, kuřecí prsa 135 g, česnek 4 g, feferonky zavařené 15g, olej 5 g, kečup 10 g. Na oleji orestovat nakrájená prsa, přidat česnek nasekaný na malé kousky, 1 malou plechovku Texas Bonduelle, nakrájené feferonky a trochu kečupu.


Autor:balajne - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:1.4.2013
Shlédnutí:521x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:KODAK EASYSHARE Z915 DIGI Expozice:1/30
Datum porízení:2009:01:01 12:00:55 Clona:f/3.5
Ohnisková vzdálenost:62/10 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.