ke kávě

domácí kávová zrna... čokoládovo-kávová vnitřní hmota: 8 lžic sušeného mléka nebo Solamylu, 8 lžic moučkového cukru, 8 lžic rozpuštěného másla, 2 kávových lžiček kávy mleté, 2 lžíce kakaa, 2 lžíce rumu.Někdy přidám najemno nasekané oříšky. Pak do pravého marcipánu nebo domácí mléčné hmoty dám trochu té náplně, zabalím a vytvaruji kávové zrno. Pak namáčet v čokoládě.


Autor:itty - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:26.3.2013
Shlédnutí:992x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.