Testovací chleba pro pracující

Tentokrát upečený v delší chlebíčkové formě. Testovací chleba pro pracující z 500 g mouky (750 g mouky) Večer: 8 g tj.necelá lžička (12 g) kvásku + 26 g (39 g) vody + 26 g (39 g ) žitné mouky Ráno: 60 g (90 g) kvásku + 200 g (300 g) vody + 70 (105 g) g žitné mouky + 150 g (225 g) celozrnné pšeničné mouky Odpoledne: 480 g (720 g) kvásku + 110 g (165 g) vody + 20 g(30 g) oleje + 50 g (75 g) celozrnné pšeničné mouky + 200 g (300 g) hladké bílé mouky + 1 - 1 1/2 lžičky (2 lžičky) soli + 1 lžička (1,5 lžičky) kmínu + 1 lžička (1,5 lžičky) cukru / medu / melasy Postup: 1. hnětení, 1. kynutí, 5 minut druhého hnětení, asi 20 -30 minut odpočinek, přeložit, 10 minut odpočinek, ošatka, kynout asi 1 hodinu.


Autor:Damina - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:2.3.2013
Shlédnutí:785x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:COOLPIX S9100 Expozice:1/10
Datum porízení:2013:03:02 18:31:42 Clona:f/3.5
Ohnisková vzdálenost:9/2 ISO:400

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.