domácí lučina

500ml 3% tuku jogurtu + 400 ml 10% tuku jogurtu + 200ml 16% tuku zakys.smetany vše smícháme, přidáme trochu soli - já dala asi půl malé lžičky a necháme prokapat v zavěšené plínce asi 24 hod. Vykapanou syrovátku jsem použila do zadělání škvarkových housek.Z celkového množství jogurtů a zakys.smetany 1100ml jsem získala 600 gr " lučiny" nebo- li lahodného pomazánkového másla v ceně 41 kč


Autor:hekute - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:27.2.2013
Shlédnutí:1266x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:VG110,D700 Expozice:1/30
Datum porízení:2013:02:27 13:41:24 Clona:f/2.9
Ohnisková vzdálenost:480/100 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.