Perník s povidlama

recept:20.dkg hladké mouky, 20.dkg polohrubé mouky, 2.bílé 150.ml jogurty, 2.dcl mlíka, 30.dkg cukru krupice, lžičku skořice, 1.vejce, 2.dcl oleje, 1.prdopeč do perníku, 1.prdopeč klasický, 2.plné lžíce perníkového koření, 2.lžíce holand.kakaa.....povidla... Uděláme těsto - má vyjít takové hustší těsto, nesmí se uplně lít. Na těsto potom po lžičkách dáváme bobany povidel a pečeme na cca 175.stupňů - dobu nevim, až je to hotové :)). Je opravdu moc lahodný !!!

1234567...20...33...46

Autor:Alma.. - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:24.2.2013
Shlédnutí:1549x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:EX-Z29 Expozice:10/600
Datum porízení:2013:02:24 10:23:33 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:6200/1000 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.