Kuřecí prsa na hříbkách s bulgurem

Kuřecí prsa na hříbkách s bulgurem 1692 kJ, B 41.9 g, T 7.3 g , S 40.3 g bulgur za syrova 40 g, kuřžecí prsa 140 g, olej 5 g, hladká mouka 8g, hřiby 80 g, cibule 25 g, rajče 15 g, hlávkový salát 60 g. Maso jsem naklepala, solila a posypala houbovým kořením. Opekla jsem na oljei. Pak jsem orestovala cibuli, přidala hřiby, pak osmažené maso, podlila jsem vodou a podusila do měkka. Dochutila jsem a zahustila trochu hladkou moukou. Bulgur jsem propláchla, zalila vodou v poměru 1:2 (jeden díl bulguru a 2 díly vody) trochu soli, kari koření a paprika. Ještě jsem k tomu měla hlávkový salát.


Autor:balajne - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:15.2.2013
Shlédnutí:1890x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:KODAK EASYSHARE Z915 DIGI Expozice:1/30
Datum porízení:2009:01:10 12:22:57 Clona:f/3.5
Ohnisková vzdálenost:62/10 ISO:250

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.