Celokváskový pšenično-žitný

Žitný kvásek - hustý (6 plných lžic), 300 ml vody, kapka oleje, žitná celozrnná mouka, pšeničná chlebová mouka, 2,5 lžičky soli, kmín. V poměru - přiměřeně :D Kynutí 4 hodiny. Pečený v remosce, moc nám chutnal.


Autor:kucharinecka - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:14.2.2013
Shlédnutí:422x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DMC-FS35 Expozice:10/600
Datum porízení:2013:02:14 19:15:22 Clona:f/3.3
Ohnisková vzdálenost:50/10 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.