Pšenično žitný celokváskový

kvásek50g-100g pš.chlebové+100g žitné chleb.+200g vody přes noc v teple do rána.150ml vody,370g.hl.mouky,2pl.oleje,1kl.cukru,1a půl kl.soli,2kl.kmínu,2kl.pš.otruby.Po druhém hnětení kynulo 30min.Pak 2krát přeloženo a 20min.odpočivalo přikryté.Vytvarovaný bochník jsem dala do římaku a kynul 4a půl hodiny.Pečeno na 220st 1hod.Po té bez víka dopečeno na 200st.10min.


Autor:Jarkas - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:13.2.2013
Shlédnutí:396x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát: Expozice:1/45
Datum porízení:2013:02:13 17:09:39 Clona:f/3.5
Ohnisková vzdálenost:66/10 ISO:101

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.