ESTONSKÝ KRINGEL

RECEPT: www.brydova.cz/recepty/domaci-pekarna/856-kringel Pekla jsem ho na horkovzduch jenom 20 minut. Přidala jsem polévkovou lžíci oleje, jelikož se mi zdálo těsto dost tuhé. Taky jsem /v pekárně Domo 3955/ těsto vydělala z pekárny o 30 minut dříve


Autor:Andulka - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:10.2.2013
Shlédnutí:1179x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Canon PowerShot S45 Expozice:1/60
Datum porízení:2013:02:10 18:35:21 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:227/32 ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.