Tyrolský - dle Koloběžky

Tyrolský podle TheFreshLoaf (upraveno na českou mouku) 1. krok: 10 g kvásku + 35 g vody + 35 g celozrnné žitné, kvasit asi 8 - 10 hodin 2. krok: 80 g vykvašeného kvásku + 90 g vody + 90 g celozrnné žitné mouky, vykvasit 4 - 6 hodin 3. krok: těsto = 260 g vykvašeného kvásku + 200 g vody + 185 g celozrnné žitné mouky + 185 g pšeničné chlebové mouky + 1 lžička medu + 1 1/2 lžičky soli Postup: hnětení 15 minut, kynutí 1 - 3 hodiny, přeložení, ošatka, pečení


Autor:m1rti - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:6.2.2013
Shlédnutí:542x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.