pšenično-žitný celozrnný kváskový chléb 08

Recept:
300g žitný kvásek, 300g voda, 15g olivový olej
10g třtinový cukr, 8g sůl, 8g drcený kmín, slunečnicová semínka
350g pšenice

Postup:
15 minut hnětení, 30 minut autolýza
volné těsto "přelít" do vymazané a vysypané skleněné formy
120 minut kynutí ve formě
60 minut pečení v remosce, od studeného startu
(20 minut odkryté, 40 minut zakryté alobalem)

Mouka:
doma mletá celozrnná, v mlýnku KoMo Fidibus 21


Autor:PavelX - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:28.1.2013
Shlédnutí:853x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.